Maanantaina piti sitten "morkkista" hieman lievittää ja tein sitten (laihissoppaa) varhaiskaalikeittoa. Ohje löytyi Yhteishyvä-lehden välistä löytyneestä (Yhteishyvä Ruoka kesäkuu 2013) reseptivihkosesta. Mä pidän kaalista todella paljon ja teen mieluusti eri ruokia siitä. Nyt satuin näkemään tuon ohjeen ja heti testaamaan. Hyvää oli!! Mutta sanotaanko, että mielestäni ohjeessa oli minun makuun hiukan liikaa suolaa. Kokeilkaa ihmeessä.
 |
Varhaiskaalikeittoa minun lautasella |
 |
Lehden kuva keitosta, mitenköhän noi saa kuvista niin houkuttelevia!?? |
Lehtikuvan keitto näyttää paljon vihreämmältä. Mitähän ainesta siihen on lisätty. :)
VastaaPoistaVarmaan käytetty jotain kuvankäsittelyohjelmaa :) Emmä ainakaan ole saanut kaalia koskaa pysymään vihreänä keitettyäni sitä. Mutta hyvää keittoa oli! :)
Poista